Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Polityka społeczna wobec niepełnosprawności

W Senacie odbyła się konferencja ,,Zdrowie, aktywność i zdolność do pracy". W trakcie wielowątkowej debaty przedstawiono m.in. sytuację osób niepełnosprawnych i ich aktywizację na otwartym rynku pracy.

Stop przemocy wobec kobiet

6 grudnia br. Fundacje: ,,Centrum Praw Kobiet" i ,,Porozumienie Bez Barier" zorganizowały panel ekspercki o dostępie i standardach pomocy dla kobiet doznających przemocy, z udziałem przedstawicielek Rzecznika Praw Obywatelskich, organizacji pozarządowych i świata nauki.

Posiedzenie sejmowych komisji ws. ustaw oświatowych

8 i 9 grudnia połączone Komisje: Edukacji, Nauki i Młodzieży oraz Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej pracowały nad projektami ustaw oświatowych.

LEPSZA PRZYSZŁOŚĆ. Kongres Młodych OPZZ

Chcemy się zastanowić się czy mamy podstawy do optymizmu, czy raczej jesteśmy skazani na kryzys? Czy będziemy mogli twórczo realizować się w pracy, czy raczej powinniśmy liczyć na samorealizację poza nią?

Przegląd systemu emerytalnego. Opinia OPZZ

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych przesłało do Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej opinię dotyczącą rządowego projektu dokumentu „Przegląd systemu emerytalnego – Informacja Rady Ministrów dla Sejmu RP o skutkach obowiązywania ustawy z dnia 11 maja 2012 r. o zmianie ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych wraz z propozycjami zmian”.

Wyświetlanie 1 - 5 z 1 793 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 359

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Kalendarium Kalendarium

KONGRES MŁODYCH KONGRES MŁODYCH

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Podatkowy chaos

Jan Guz: Struktura podatków dochodowych w Polsce jest wyjątkowo niesprawiedliwa. Krezusi płacą zdecydowanie zbyt niskie podatki, a osoby o niskich dochodach zbyt wysokie

Kalendarz OPZZ 2017 Kalendarz OPZZ 2017

Koleżanki i Koledzy

Przedstawiamy kalendarz ściennego OPZZ (trójdzielny), na rok 2017.
Zwracamy uwagę na motyw graficzny kalendarza, który promuje  kampanię programową OPZZ:

Godna praca, płaca i emerytura".

Już dzisiaj możecie zamawiać ten kalendarz w cenie
 12, 00 złotych brutto plus koszt wysyłki.

Prosimy o przesyłanie zamówień na adres: szmit@opzz.org.pl z podaniem: imienia i nazwiska osoby zamawiającej kalendarze, ilości zamówionych egzemplarzy, adresu gdzie ma być dostarczona przesyłka, telefonu kontaktowego oraz e-mailowego.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa