Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Aktualności Aktualności

Posiedzenie Związkowej Grupy Wyszehradzkiej

19 października, w warszawskiej siedzibie Ogólnopolskiego Porozumienia Związków Zawodowych rozpoczęło się posiedzenie Związkowej Grupy Wyszehradzkiej pod hasłem „Przyszłość Europy Socjalnej”.

Zawalcz z nami o wzrost funduszu świadczeń socjalnych

OPZZ od wielu lat domaga się pełnego odmrożenia odpisu na fundusz świadczeń socjalnych dla wszystkich grup zawodowych. Zadaniem funduszu jest łagodzenie różnic w poziomie życia pracowników i ich rodzin, a adresatami są rodziny o najniższych dochodach.

Prezydium OPZZ

18 października bieżącego roku w Warszawie, odbyło się posiedzenie Prezydium OPZZ.

Stanowisko Prezydium OPZZ w sprawie wysokości odpisu na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych w 2018 roku

Prezydium OPZZ negatywnie ocenia zawartą w projekcie tzw. ustawy okołobudżetowej propozycję ministra rozwoju i finansów, aby w 2018 r. zamrozić fundusz świadczeń socjalnych.

Prezydium ZG ZNP

Tematem Prezydium ZG ZNP była - przyjęta przez połączone sejmowe komisje: Edukacji, Nauki i Młodzieży oraz Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej - nowelizacja Karty Nauczyciela.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 263 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 453

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Bogdan Grzybowski Bogdan Grzybowski

Od 1 października 2017
zostanie obniżony wiek emerytalny.

Co się zmienia?

przeczytaj

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 991 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 999

Fasadowy dialog

Jan Guz: Zgodnie z Konstytucją RP dialog społeczny powinien stanowić jeden z fundamentów sprawowania władzy. Niestety w polskiej praktyce solidarność, dialog i współpraca partnerów społecznych to dobra deficytowe. Tymczasem państwo, w którym dialog nie istnieje albo jest traktowany instrumentalnie, to dyktatura, a nie demokracja. :

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa