Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Konferencja uzgodnieniowa „Konstytucji Biznesu”

24 kwietnia br. w Ministerstwie Rozwoju rozpoczęła się pięciodniowa konferencja uzgodnieniowa, której celem jest omówienie projektów ustaw z pakietu „Konstytucja Biznesu”. Pierwszego dnia przeanalizowano projekt ustawy o Komisji Wspólnej Rządu i Przedsiębiorców oraz Rzeczniku Przedsiębiorców.

Sławomir Broniarz: - Pani Premier, na referendum nie jest za późno!

Nigdy nie jest za późno, aby zejść ze złej drogi – powiedział prezes ZNP Sławomir Broniarz , odnosząc się do sobotniej wypowiedzi pani premier Beaty Szydło ws. możliwości przeprowadzenia referendum.

Ruszył program dla młodych adeptów sztuki związkowej

"Workshop w którym uczestniczyłem to profesjonalna forma nauki i doskonalenia wiedzy. Bardzo cenię sobie doświadczenie jakie tam zdobyłem i mam nadzieję że pomoże mi ono w pracy związkowej" - tak podsumował swój udział w spotkaniu jeden z jego uczestników - Irek Uszok - członek Związku z KWK "Piast".

Metalowiec 2017

W Soczewce k/Płocka odbyły się uroczyste obchody DNIA METALOWCA 2017. Udział wzięło ponad 100 związkowców reprezentujących Zakładowe Organizacje Związkowe zrzeszone w FZZ Metalowcy.

Sieć szpitali w praktyce

Ustawa, zwana potocznie ,,ustawą o sieci szpitali" została podpisana przez Prezydenta i wejdzie w życie 7 dni od dnia ogłoszenia.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 007 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 402

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

A  P  E  L
Prezydium OPZZ

Partia Razem oraz Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych zapraszają na konferencję pt:

KOBIETY NA RYNKU PRACY

26 KWIETNIA 2017 R. GODZ 11:00 – 15:00

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa